На Смілянщині протягом тижня тимчасово не буде електроенергії

Смілянський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 14 до 18 грудня у Смілянському районі тимчасово не буде світла


Смілянська школа продовжує співпрацю із Центром освітніх ініціатив

Школа №15 є випускником четвертої хвилі Програми “Демократичної школи”, продовжує співпрацювати з Центром освітніх ініціатив.


Судитимуть керівника департаменту Черкаської міської ради за розтрату понад 700 тисяч гривень

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури 10 грудня скеровано до Соснівського районного суду Черкас  обвинувальний акт стосовно директора одного з департаментів Черкаської міської ради


Протягом тижня у Смілі відключатимуть світло

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 14 до 18 грудня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


Найбільшу зарплату на Черкащині нині пропонують лікарям-епідеміологам

Станом на 1 грудня 2020 року у базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 728 вакансій. Середній розмір зарплати у вакансіях склав 6,9 тис. грн.


В області зареєстрували майже 7 тисяч платників ПДВ

Станом на 1 грудня 2020 року у Реєстрі платників податку на додану вартість в області зареєстрований 6712 суб’єкт господарювання, з них 5512 юридичних осіб (82%) та 1200 фізичні особи-підприємця (18%).


Майже півтора кілограма наркотиків зберігав у себе вдома житель Черкас

Правоохоронці під час обшуку у черкащанина виявили та вилучили нарковмісну речовину, яка зараз направлена на експертне дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.


Юних смілян запросили на новорічний майстер-клас від Світлани Клименко

Зима – час казкових див. Ця прекрасна пора року вміє дарувати приємні емоції та незабутні враження. Цього разу в дитячій книгозбірні в рамках обласної акції «Бібліотека -територія добра»


Через порушення правил безпеки у Смілі загорівся будинок (Фото)

12 грудня о 06:24 на пульт зв’язку смілянської Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Семена Морочковського.


Правоохоронці виявили у місцевого жителя наркотики

Поліцейські Черкаського відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що житель Черкас вдома зберігає наркотичні засоби. Інформація знайшла своє підтвердження.