Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 10 грудня


Завдяки місцевим жителям, патрульні виявили нетверезого кермувальника

Сьогодні на вулиці Гетьмана Сагайдачного очевидці помітили водія, який керував автомобілем Chevrolet, здійснюючи небезпечні маневрування на дорозі та одразу повідомили про це поліцію.


У Смілі цього тижня розпочали проводити рейди з благоустрою

Спеціалісти інспекції провели чергування в місцях утворення стихійних сміттєзвалищ. Зокрема. на вулиці Незалежності, 45-47


З початку року на Черкащині понад 7 тисяч підприємців розпочали власну справу

За січень – листопад 2020 року кількість новостворених суб’єктів господарювання регіону, склала 7066 платників податків, з них 1135 юридичних осіб та 5931 фізична особа-підприємець.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 10 грудня


Рятувальники нагадали жителям Черкащини, що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів

З метою навчання громадян правилам безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів фахівці Черкаського відділу Управління ДСНС у Черкаській області провелиінформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.


За принципової позиції прокуратури наркоторговця посадили на ґрати на 6 років

Кропивницький апеляційний суд визнав винним жителя Черкащини у збуті наркотичних засобів (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України) та засудив його до 6  років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Смілянські студенти стали учасниками правового квесту

З нагоди Міжнародного дня прав людини, який відзначають 10 грудня, серед студентів ІІ курсу Смілянського промислово-економічного фахового коледжу відбувся правовий квест.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 10 грудня


На новорічні свята через Смілу курсуватиме 5 додаткових поїздів

На новорічні свята через станцію імені Тараса Шевченка призначено 5 додаткових поїздів. Іздитимуть вони за окремими графіками із 24 грудня 2020 року до 18 січня 2021 року.