Смертельна ДТП на Черкащині: дві людини загинули

4 грудня о 10:19 диспетчер екстренки прийняла виклик про аварію на виїзді із Золотоноші в бік Києва. Повідомили, що під фуру заїхав легковий автомобіль і в ньому перебуває двоє осіб без свідомості.


Сьогодні професійне свято відзначають працівники статистики

Органи державної статистики роблять вагомий внесок у соціально-економічний розвиток країни. На цю службу покладено важливу місію – не тільки збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві


З початку року у 57 населених пунктах Черкащини зафіксували випадки сказу

Станом на 1 грудня з початку року на Черкащині було зафіксовано випадки сказу тварин у 57 населених пунктах.


У смілянському колегіумі провели тиждень, присвячений моді

Кожна людина має право на вираження власної неповторності, вираження власного «Я», зокрема, й через моду. Чи мають якесь відношення до моди молодші школярі, особливо першачки?


У Смілі через порушення правил безпеки загорівся будинок (Відео)


Міграційники Черкащини видворили росіянина з території України

Працівники Уманського відділу міграційної служби примусово видворили з України 40-річного громадянина Російської Федерації після звільнення по відбуттю строку у Старобабанівській виправній колонії (№ 92).


У чоловіка, який йшов вздовж автотраси, поліцейські виявили канабіс

3 грудня увечері інспектори патрульної поліції, патрулюючи автодорогу Київ-Одеса, помітили чоловіка, який йшов дорогою в невідомому напрямку.


У найбижчі дні Сибірський антициклон «підморозить» Черкащину

Зима у нашому регіоні має намір і надалі завойовувати позиції. Черкащина щесьогодні залишиться на межі протистояння холоду та тепла, повідомляє Віталій Постригань, начальник обласного гідрометцентру.


До зимових свят у смілянських бібліотеках планують організувати багато цікавих та казкових заходів

Бiблiотеки Сміли стануть учасниками обласної акцiї «Бібліотека – територія добра». Акція присвячена новорічно-різдвяним святам, та проводитиметься з 1 грудня 2020 року до 2 лютого 2021 року.


Черкаські патрульні виявили наркотики у чоловіка, який спав за кермом автомобіля

Патрульним надійшло орієнтування на автомобіль Volkswagen. Небайдужі громадяни повідомили, що водій у стані сп’яніння, знаходиться на вулиці Небесної Сотні та збирається їхати.