Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 17 грудня


Спеціалісти інспекції з благоустрою продовжують проводити рейди містом

На виконання розпорядження міського голови Сергія Ананка інспекцією з благоустрою, екології та забудови міста здійснено 6 рейдів в місцях утворення стихійних сміттєзвалищ


Викрадачу акумулятора загрожує до 6 років ув’язнення

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 17 грудня


Черкащина отримає майже 15 млн грн на придбання шкільних автобусів

Кабінет Міністрів спрямував місцевим бюджетам 490 млн грн на придбання шкільних автобусів на умовах співфінансування у 2021 році.


У Смілі під час стоянки загорілося авто. Ймовірно – підпал (Фото)

15 грудня, о 23:24 на пульт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в одному з дворів Сміли по вул. Захисників України загорівся легковий автомобіль.


Поліцейські провели оперативну закупку та затримали наркоторговця

Під час проведення негласних слідчих дій черкаські правоохоронці викрили місцевого мешканця, який збував метадон на території міста. У Черкасах за результатами оперативної закупки метадону правоохоронці Черкаського відділу поліції затримали 26-річного місцевого жителя.


У Черкасах в автоаварії травмувалися четверо людей

Автопригода сталася близько 16:30 вечора по вулиці Смілянській у Черкасах. Диспетчер екстренки прийняла виклик, що поблизу «Фермерського ринку» зіштовхнулися два автомобілі.


Купив будинок з наркотиками: поліцейські виявили в чоловіка майже 5 кілограмів конопель

До правоохоронців Уманського відділення поліції надійшла інформація, що житель села Іванівка зберігає в себе вдома наркотики.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 17 грудня