Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 28 вересня


Пожежа в Балаклеї (Відео)


Для порятунку життів: бійці найдзвичайної служби стали донорами крові

28 вересня до Черкаського обласного центру служби крові «ЧЕРКАСИ-ПЛАЗМА», завітала група рятувальників із кількох структурних підрозділів Управління ДСНС.


Маленькі гімназисти отримали в подарунок рюкзачки зі світловідбивної тканини

Учні початкової школи гімназії у межах проєкту «Безпечна дорога до школи» отримали від бренду Rousssin рюкзачки зі світловідбивної тканини, завдяки гранту українського культурного фонду.


Триває ремонт дороги через село Мале Старосілля

28 вересня розпочалися підготовчі роботи до проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Городище – Будо-Орловецька


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 28 вересня


Патрульні затримали водія, який намагався втекти з місця ДТП

Сьогодні вночі на провулку Січовому у Черасах, водій автомобіля Volkswagen Passat здійснив наїзд на припарковані автомобілі Audi та Renault й зник з місця події.


Поліція братиме на облік підлітків, які займаються цькуванням

Дитина, яка вчинила булінг (цькування) учасника освітнього процесу, може братися на профілактичний облік ювенальної превенції.


У вихідні рятувальники Черкащини ліквідували понад 20 пожеж в екосистемах

Значної шкоди вогонь завдав Шполянщині та Уманщині, де виникли по три пожежі сухої трави та сміття. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежі вдалося оперативно ліквідувати


У Смілі для дітей та молоді працює соціальний гуртожиток

Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує інформувати про види соціальних послуг, які надаються в громадах, центрах соціальних служб та окремих соціальних закладах.