Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 2 вересня


Понад півмільйона гривень збитків: черкаські патрульні спільно з екологами затримали браконьєрів

Поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів обласного управління спільно з працівниками Державної екологічної інспекції протидіють незаконному вилову риби на території Кременчуцького водосховища.


Недобросовісний орендар звільнить приміщення кінотеатру у центрі Черкас

Господарський суд Черкаської області підтримав позицію прокурора та задовольнив позов Черкаської прокуратури щодо визнання недійсним договору оренди між КП «Кінотеатр «Україна» та приватним підприємством.


Зарахування на контракт розпочнеться 6 вересня

Зарахування на навчання вступників, які отримали рекомендації на бюджет та подали до навчальних закладів оригінали документів, має відбутися 5 вересня.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 2 вересня


З 1 жовтня 2020 року 25 копійок та банкноти старого зразка перестануть бути засобом платежу

Національний банк України презентував майбутні зміни у банкнотно-монетному ряді гривні, спрямовані на подальше впорядкування готівкового обігу національної валюти та спрощення розрахунків


Сміляни вшанували пам’ять тих, хто загинув у роки Другої Світової війни (Фоторепортаж)

2 вересня виповнюється 75 років з часу закінчення Другої Світової війни. У міському парку культури та відпочинку, до обеліска Слави тим, хто загинув у роки цієї війни, сьогодні прийшли сміляни, щоб вшанувати пам’ять про героїв того часу.


У смілянському колегіумі розповіли про зміни та підготовку у закладі до навчального року

Після довгої перерви шкільне подвір’я знову наповнилося мелодією звичних звуків: веселих вигуків, привітань, дитячого сміху. Уся шкільна родина чекала на зустріч в рідному закладі.


5 теплових рекордів зафіксовано на Смілянщині у серпні

В серпні  на Смілянщині утримувалась спекотна, сонячна та суха погода. Опади у вигляді невеликого зливового  дощу спостерігалися за місяць упродовж 5 днів, загальною кількістю 0,0 мм.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 2 вересня