З Днем народження, Сміла! (Відео)


90 нових випадків COVID-19 зафіксували в області за добу

12 вересня, в області виявили всього 2384 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Про це на своїй фейсбук-сторінці інформує очільник області Сергій Сергійчук, передає пресслужба Черкаської ОДА.


Підозрюваного у сприянні діяльності терористичної організації взяли під варту без права внесення застави

Під час слідства встановлено, що громадянин України, був на території одного з міст Луганської області, яке є підконтрольним представникам терористичної організації «Луганська народна республіка»,


На Черкащині шахраї видають себе за податківців

Головне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу платників податків на активізацію телефонних шахраїв, які вдаючи з себе посадових осіб управління ДПС телефонують до керівників підприємств


Через необережне поводження із вогнем у Білозір’ї біля залізниці сталася пожежа

10 вересня близько 11:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території в селі Білозір’я.


Невдала спроба втечі: черкаські патрульні зупинили нетверезого мопедиста

На автошляху М-05 Київ-Одеса черкаські патрульні поліцейські звернули увагу на водія, який керував скутером без мотошолома та номерного знака.


У Смілянському відділі ПФУ працювала «гаряча лінія»

11 вересня у Смілянському відділі ПФУ працювала «гаряча лінія». На дзвінки прямої “гарячої” телефонної лінії відзповідала заступник начальника Смілянського відділу обслуговування громадян Алла Кірієнко.