ПІШКИ ВІД КРАЙНЬОЇ ПІВНОЧІ ДО КРАЙНЬОГО ПІВДНЯ УКРАЇНИ

Олександр ВОЛОЩУК – наш колега журналіст і мандрівник. Пройшов пішки багато тисяч кілометрів і країн. Один із його маршрутів проліг через Смілу і привів у редакцію КП “Медіа-центр”, газету “СМІЛА”. Ми отримали масу задоволення від спілкування з колегою, записали інтерв’ю. Його можна буде переглянути на каналі YouTube телестудії «ТЯСМИН». Сьогодні ж лише незначна його частина. […]


У Смілянському центрі визначили переможців змагань на Кубок закладу «Золота осінь»

У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів влаштували тиждень фізичної культури, здоров’я та предмету «Захист України».


Черкаська поліцейська перемогла у відкритому легкоатлетичному забігу

Поліцейські ГУНП в Черкаській області взяли участь у всеукраїнському спортивно-масовому заході “Черкаська десятка 2020”


Державного реєстратора затримали за вимагання грошей

За процесуального керівництва Смілянської прокуратури  спільно з відділом поліції та обласним управління СБУ затримано державного реєстратора


Сміляни долучились до всесвітньої акції «Міжнародний день чистих берегів»

У треті вихідні вересня кожного року по всьому світі за підтримки Європейського Союзу та інших організацій проводиться екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів».


За добу на Черкащині сталося 16 пожеж

Впродовж доби рятувальники Черкащини ліквідували 16 пожеж сухої трави, сміття, стерні та очерету. Одна з наймасштабніших пожеж виникла у Черкаському районі.


МОН: зарплата вчителів зростатиме впродовж 2021 року

У проекті Державного бюджету на 2021 рік передбачено 102,5 млрд грн для виплат заробітної плати педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти.


Податківці нагадують черкащанам, як оновився порядок реєстрації платників ПДВ

Черкаські податківці звертають увагу платників, нормами Закону № 466 внесено зміни до порядку реєстрації, перереєстрації та анулювання реєстрації платників ПДВ


В управлінні статистики порахували, які товари черкащани купують найчастіше

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств Черкащини протягом півроку становив 7,3 млрд.грн, що у порівнянних цінах на 3,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року.


Рятувальники Черкащини з нагоди професійного свята отримали відзнаки

17 вересня працівники аварійно-рятувальних служб відзначили професійне свято – День рятівника. У Черкасах відбулася урочиста зустріч співробітників Служби порятунку Черкащини.