Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 7 вересня


Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська та голова ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»


У Смілі визначили три виборчі округи

Відповідно до Виборчого кодексу України, постанов Центральної виборчої комісії “Про роз’яснення щодо утворення виборчих округів для організації і проведення місцевих виборів”


Сергій Сергійчук розповів про результати програми “Доступні кредити 5-7-9%” (відео)

Програмою підтримки малого та середнього бізнесу “5-7-9%” черкащани користуються вже півроку. Про результати розповів голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 7 вересня


Смілянина, який підозрюється в систематичному збуті наркотиків, взяли під варту

За клопотанням органу досудового розслідування, погодженого прокурором Смілянської місцевої прокуратури, Смілянський суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб 32-річному жителю.


Територіальна оборона Черкащини – сфера відповідальності не лише військових, – Сергій Сергійчук

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук спільно із обласним військовим комісаром полковником Сергієм Лобаном провели виїзну нараду на території санаторію “Україна”.


Другого жорсткого карантину в Україні не буде

Кабінет міністрів України не планує вводити такий же жорсткий карантин, як це було навесні. Про це на форумі “МСП. Перезавантаження” заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНІАН.


За тиждень на Черкащині сталося понад 80 пожеж

Як повідомив речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко, за тиждень в області зафіксовано 117 надзвичайних подій, внаслідок яких травмувалися 9 осіб


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 7 вересня