На Черкащині рятувальники відшукали чоловіка, який заблукав у лісі

31 жовтня о 13.45 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення від Національної поліції, що в лісовому масиві, неподалік села Вітове загубився чоловік 1944 року народження.


В обласному управлінні ДФС зустріли колегу-учасника ООС

Старшого лейтенанта податкової міліції Владислава Мирошніченка зустріли в ГУ ДФС області. Він ніс службу в районі проведення операції Об’єднаних сил.


Черкаські вогнеборці врятували під час пожежі 83-річну жінку

31 жовтня о 8:34 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Благовісній у Черкасах.


Стало відомо, чи затребувані на Черкащині тренери?

В умовах пандемії COVID-19 поширеним явищем стало онлайн-тренування. Не всі можуть дисциплінувати себе, самостійно влаштовуючи повноцінні спортивні тренування.


Групі ділків, які розповсюджували наркотики, загрожує до 10 років ув’язнення

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно групи наркоділків із п’яти осіб, які займалися збутом наркотичних засобів і психотропних речовин через Інтернет (ч. 3 ст. 307 КК України).


В області триває збір зернових, технічних та посів озимих культур

Аграрії Черкащини продовжують збір зернових культур та посів озимих на наступний рік. За оперативним розрахунком, зернових та технічних культур загалом обмолотили на площі 548,6 тис. га.


Смілянські школярі стали учасниками онлайн-зустрічі “Що робити, коли залишився вдома один?”

29 жовтня третьокласників школи №11 їх класний керівник Ярослава Мельниченко запросила на онлайн-зустріч.


Водія маршрутки за порушення правил дорожнього руху притягнули до відповідальності (Відео)

Під час патрулювання бульвару Шевченка у Черкасах, патрульні зупинили маршрутний транспортний засіб за проїзд перехрестя на заборонний сигнал світлофора.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 30 жовтня


За 9 місяців черкащани сплатили понад 190 млн грн акцизного податку

З початку року платники Черкаської області до загального фонду держбюджету сплатили 48,2 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених підакцизних товарів.