Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 1 вересня


Правоохоронці затримали чоловіка, ймовірно причетного до скоєння грабежу

Сьогодні вночі на спецлінію 102 звернулася жінка з повідомленням про те, що невідомі особи завдали тілесних ушкоджень її чоловікові та забрали телефон.


Податківці роз’яснють черкащанам особливості використання поточних рахунків для ФОП-«єдинників»

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує  фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, що відповідно до п. 5 розд. І Інструкції про порядок відкриття і закриття рахунків


Водія, який збив дитину, посадили під нічний домашній арешт. Прокуратура вимагатиме, щоб посадили під варту

24-річному водію повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 1 вересня


Черкащанина, який потрапив у водну пастку, врятували поліцейські

Патрулюючи акваторії Кременчуцького водосховища поблизу Черкас, інспектори помітили човен, який вітром відносило далеко від берега.


На Смілянщині загорілася суха лісова підстилка

Загалом минулої доби рятувальники Черкащини ліквідували 13 пожеж сухої рослинності. Загальна площа пройдена вогнем склала близько 20 гектарів.


Прокуратура вимагає через суд повернути державі земельні ділянки на березі Дніпра

Прокуратура Черкаської області виявила чергову зміну цільового призначення та передачу в приватну власність для дачного будівництва ряду земельних ділянок на березі р. Дніпро.


У Черкасах жінка під час покосу трави знайшла артилерійский снаряд (ВІДЕО)

31 серпня у Черкасах на розі вулиць Чехова та Гетьмана Сагайдачного, під час покосу трави місцева жителька натрапила на невідомий предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд.


Стало відомо, яку зарплату пропонують на Черкащині затребуваним працівникам

Станом на 1 серпня у базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 869 вакансії. Середній  розмір заробітної плати у вакансіях становив 6,5 тис. грн.