Вітання міського голови Цибка О.О. з Днем міста (відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 11 вересня


Агропідприємства області розпочали збирати пізні зернові та технічні культури

На Черкащині агропідприємства розпочали збирати пізні зернові та технічні культури. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.


Черкаські патрульні виявили автомобіль з підробленими документами

Учора під час патрулювання міста черкаські поліцейські помітили автомобіль Mercedes, який рухаючись вулицею Благовісною, кілька разів глохнув на ходу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 11 вересня


Свято дистанційно: цьогоріч заходи до Дня міста відмінили

День міста цьогоріч сміляни святкуватимуть у родинному колі. Епідеміологічна ситуація у Смілі наразі така, що місто і район із найбезпечнішої «зеленої» зони за останні тижні перейшли у «помаранчеву» зону.


З початку року черкаські податківці провели понад 240 перевірок

Черкаські податківці нагадують, із запровадженням Закону України від 30.03.2020 № 540-IX з 18 березня введено мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок, крім фактичних перевірок


До Дня міста у смілянській гімназії провели ряд тематичних заходів

До дня Сміли у гімназії відбулася низка тематичних заходів: інформаційні хвилинки, вікторини, конкурс малюнків і фотографій.


Смілянці, яка стояла у квартирній черзі 37 років, отримала ордер на житло

Сьогодні радісна подія у родині Наталії Бражнікової – міський голова Олексій Цибко вручив ордер на однокімнатну квартиру.


На Черкащині видали «теплі кредити» на 20,2 мільйона гривень

У Черкаській області у травні-серпні 2020 року уповноважені банки (АТ Ощадбанк, АБ Укргазбанк, АТ Укрексімбанк) видали 485 кредитів на загальну суму 20,2 млн грн.