Черкащина вже не в зеленій зоні карантину

Черкаська область тепер не належить до зеленої карантинної зони. Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Віталій Немчінов у своєму телеграм-каналі, передає Zmi.ck.ua.


Поліція Черкащини затримала жінку за підозрою у вбивстві однорічного сина

8 вересня до чергової частини Чорнобаївського відділення поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення районної лікарні із тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 10 вересня


На виконкомі ухвалили рішення щодо призову, прав дітей та житлових питань

10 вересня під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулося засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули житлові питання


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 10 вересня


У Смілі СБУ викрила прокурора та посадовця Національної поліції на «кришуванні» грального бізнесу

Служба безпеки України викрила на хабарі одного із керівників Смілянської місцевої прокуратури на отриманні понад 50 тисяч гривень хабара.


На засіданні виконкому ухвалили рішення про відзнаки смілянам та внесли зміни до рокзладу святкових заходів

10 вересня під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 10 членів виконкому.


Катер «Сміла» бере участь в українсько-румунських навчаннях Ріверайн-2020

В акваторії річки Дунай тривають навчання Ріверайн-2020. Про це інформує служба зв’язків з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.


В області майже півсотні медпрацівників інфікувалися COVID-19 саме на роботі

Ситуація із розслідуванням випадків гострого професійного захворювання медиків на COVID-19 в області залишається доволі складною.


Найбільші втрати врожаю цьогоріч – на Смілянщині

Як повідомляв обласний Департамент агропромислового розвитку,  несприятливі погодні умови та жорстка ґрунтова посуха цьогоріч призвели до зниження урожайності