Планова перевірка: 4 грудня у Смілі запрацюють сирени

Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради інформує про планову перевірку системи оповіщення.


Завтра у Смілі відключатимуть світло

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 3 грудня тимчасово світло відключать на вулиці Ентузіастів (35-43, 40-52) та пров. Ентузіастів.


З початку року на Черкащині захворіли на кір більше 300 осіб

За результатами щотижневого моніторингу на кір в Черкаській області з початку року захворіло 306 осіб. Такі дані повідомляють у Черкаському обласному лабораторному центрі МОЗ України.


Сьогодні жителі кількох вулиць Сміли сидітимуть без Інтернету

Сьогодні, у зв’язку з пошкодженням невідомими особами оптоволоконного кабелю, у Смілі тимчасово без Інтернету залишаться абоненти провайдера McLaut кількох вулиць міста.


У Смілі визначили кращих знавців біології

1 грудня на базі школи №3–колегіуму учні шкіл міста зібралися на ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з біології.


У грудні на Смілянщині очікується кілька періодів похолодання

За даними метеостанції Сміла, в поточному році листопад на Смілянщині видався холодним і сніжним. Так, у більшості днів відмічався зимовий режим погоди із від’ємними середньодобовими температурами повітря


Смілянський лікар нагадує, як захистити дітей від опіків

Необережне поводження з окропом – найчастіша причина дитячих опіків. 82% випадків –  це опіки, які смілянські діти отримали після контакту із окропом.


Голосування за краще фото листопада конкурсу «Мій улюбленець – символ року!»

Увага! Запрошуємо до голосування за учасників фотоконкурсу «Мій улюбленець – символ року!». Протягом місяця фото конкурсантів було опубліковано у газеті «Сміла».