У Смілі формують бюджет-2019 (Відео)


У двох селах Смілянського району завтра тимчасово не буде світла

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 6 грудня без електропостачання залишаться мешканці


Комісія вирішувала питання з перевізниками (Відео)


Три вулиці Сміли завтра залишаться без світла

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 6 грудня тимчасово світло відключать на вулиці осавули В.Бурки, вул. М. Величка (70-100, 77-107)


Смілянські школярі стали учасниками обласної конференції, присвяченої українським захисникам

Нещодавно учні школи№3-колегіму Шульгіна Анжеліка, Нагорний Андрій, Хотинський Олег, стали учасниками обласної конференції «Герої не вмирають»


6 грудня на Черкащині передають штормове попередження

Метеорологи Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території Черкаської області. «6 грудня в Черкасах та області очікується на дорогах ожеледиця, місцями по області ожеледь».


У вихідні Черкащину накриє атмосферний вихор, який ускладнить погоду

Атлантичне тепле і вологе повітря вчора підвищило температурний фон в області до +2º, що на 3º вище норми і більше відповідає кінцю березня. Про це інформує начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.


«Укрзалізниця» 4 грудня реалізувала рекордну кількість квитків – 244 тисячі

Упродовж 4 грудня 2018 року було оформлено 244 тисячі місць для проїзду у пасажирських поїздах, із них 148 тисяч квитків (61 % від загальної кількості) – пасажири придбали через інтернет, решту – у залізничних касах.


Представництво у судах першої інстанції з наступного року здійснюватимуть лише прокурори та адвокати

Прес-служба Смілянського міськрайонного суду Черкаської області звертає увагу, що з 1 січня 2019 року представництво у судах першої інстанції здійснюватимуть виключно прокурори або адвокати.


Кожен п’ятий працівник у Черкаській області має більше 10 тисяч гривень зарплати

Серед 214,5 тис. працівників (обстеженню підлягали підприємства, установи та організації із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб), які у вересні 2018р. відпрацювали 50% і більше робочого часу