Реконструйовано районну поліклініку (Відео)


4 грудня у трьох селах Смілянського району тимчасово не буде електроенергії

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 4 грудня без електропостачання залишаться мешканці сіл Ротмістрівка, Миколаївка та Балаклея.


До Міжнародного дня людей з інвалідністю (Відео)


На виконкомі погодили інвестиційну програму та обговорили відмову НАК “Нафтогаз” підписувати договір

3 грудня під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли 9 членів виконкому.


Смілянські волонтери надихнули школярів на добрі справи

Сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Волонтери – це люди, які прийшли за покликанням власної душі, допомагати іншим, втілювати в життя ідеї та постійно діяти і йти лише вперед.


За тиждень на грип та ГРВІ захворіли понад 6 тисяч жителів Черкаської області

За тиждень в Черкаській області захворіло 6010 осіб на грип і ГРВІ. З числа захворілих – 3994 дітей віком до 17 років (66,5%), найбільше – у віковій категорії 5-14 років (32,6% від загальної захворюваності).


Волонтери завітали до відвідувачів центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Барвінок»

Благодійні акції прищеплюють та формують в нашій свідомості загальнолюдські цінності. Усвідомлення учнями того, що добро не з’являється звідкілясь, живе в кожному з нас


Заборгованість із виплати заробітної плати в Черкаській області збільшилась

За інформацією головного управління статистики у Черкаській області, упродовж жовтня цього року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в економіці області збільшилась на 1,6%


На двох вулицях Сміли завтра не буде світла

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, завтра, 4 грудня, тимчасово світло відключать на вулицях Ентузіастів (1-27, 2-24) та Черняховського.


Якої погоди чекати на Смілянщині 4 грудня?

За інформацією метеостанції Сміли, 4 грудня очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Місцями туман, ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.