Якої погоди чекати на Смілянщині 17 грудня?

Північний антициклон витіснив снігопади та відлигу, натомість запропонував суху та морозну погоду і просив лише бути уважними на дорогах та тротуарах – ожеледиця. Про це інформують у метеостанції Сміли.


Майстер-класи, мандрівки та відкриття новорічної ялинки. Розклад заходів, які відбудуться у Смілі

Уроки корисних порад, майстер-класи, мандрівки та урочисте відкриття міської новорічної ялинки. Розклад заходів, які відбудуться у Смілі з 17 до 23 грудня.


У Смілі відновили баскетбольний Кубок пам’яті Бориса Гударенка

15 грудня на базі школи №7 за сприяння відділу освіти молоді та спорту провели змагання з баскетболу – Кубок пам’яті Гударенка Б.М. та його соратників.


У 2019 році держпідтримка регіонального розвитку становитиме 30,8 млрд грн, – Зубко

Загальний ресурс місцевих бюджетів у 2019 році становитиме 573,1 млрд грн, з яких власні доходи місцевих бюджетів – 292,3 млрд грн, що більше на 41,8 млрд грн


Офіційне працевлаштування – захист соціальних інтересів громадян

Смілянське управління ГУ ДФС у Черкаській області вкотре нагадує про те, що нелегальне працевлаштування має негативні наслідки для найманих працівників.


Чи скасують збиткові маршрути? (Відео)


Зміни у термінах, на які призначається субсидія

Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг тепер призначатиметься з місяця звернення за її призначенням до кінця опалювального сезону (30 квітня) і розраховуватиметься окремо на опалювальний та неопалювальний сезони