Через Смілу на зимові свята курсуватимуть два додаткові поїзди

Для перевезень пасажирів у новорічно-різдвяний період Укрзалізниця вже запропонувала пасажирам майже 120 тис. місць у графікових поїздах. Ще понад 20 тис. місць буде відкрито для продажу в додаткових поїздах.


Незабутнє свято для смілянських першокласників

Три місяці навчання маленьких першокласників школи №6 нової української школи швидко минули. І, як винагорода за напружену працю відбулося свято


Грудневі«погодні гойдалки» та відлиги

9-10 грудня Черкащина перебуватиме під впливом циклону з центром над Балтійським морем і його атмосферних фронтів.


Патріотично-спортивна година «Свято доблесті і мужності»

6 грудня в Укараїні відзначили День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».


Долучайтесь до Всеукраїнської акції «Дякую Захисникам!»

До 12 грудня задля патріотичного виховання учнівської молоді та з нагоди 27-ї річниці Дня Збройних Сил України по всій території України проводиться Всеукраїнська акція «Дякую Захисникам!».


В області визначили кращого знавця логічних ігрових програм

В Черкаському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради вібдувся обласний конкурс на кращого знавця логічних ігрових програм.


Смілянам нагадують про право на оскарження

Не погоджуєтесь з відмовою, діями або бездіяльністю державного реєстратора, суб’єкта державної реєстрації, що здійснюють свою діяльність в межах Черкаської області


Смілянська молодь активно долучається та підтримує міжнародну акцію «16 днів про насильства»

У Смілянсьому центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів продовжують проводити діяльність в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства».


Смілянам нагадують про особливості оподаткування подарунків працівникам

Смілянське управління ГУ ДФС у Черкаській області повідомляє, що до доходів, які не включаються до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку