Оподаткування доходів від продажу витворів мистецтва та предметів антикваріату

Смілянське управління ГУ ДФС у Черкаській області нагадує, що доходи від продажу фізичною особою, у тому числі через аукціон, витворів мистецтва (картин, скульптур тощо) та предметів антикваріату включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу


У двох селах Смілянського району 10 грудня не буде світла

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 10 грудня без електропостачання залишаться мешканці сіл Теклине і Березняки.


Якої погоди чекати на Смілянщині 10 грудня?

За інформацією метеостанції Сміли, волога та відносно тепла погода утримається на початку наступного тижня. 10 грудня очікується хмарна погода з проясненнями.


5 вулиць Сміли завтра залишаться без електроенергії

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 10 грудня тимчасово світло відключать на вулицях


На Черкащині відкрили перший лісомисливський ЦНАП

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець разом з керівником лісової галузі Черкащини Олександром Дзюбенком відкрив перший в області лісомисливський центр надання адміністративних послуг.


В Черкаській області нині працює 7 сонячних електростанцій

Нині на Черкащині діє 12 малих гідроелектростанцій, загальною потужністю 6,37 МВт, та 7 сонячних, загальною потужністю майже 0,5 МВт.


У Смілі провели семінар для підприємців

У зв’язку з набранням чинності постанови КМУ від 26.04.2017 № 295 «Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”