Комунальники готуються до снігопадів (Відео)


З початку року у Смілянському районі виникло 33 пожежі

Протягом 11 місяців 2018 року на території Смілянського району виникло 33 пожежі, якими завдано збитки на суму 835 тисяч гривень, на пожежах загинуло 4 особи, 1 людина отримала опіки.


Смілянських школярів запросили на правову бесіду «Великі права маленької дитини» 

Кожна дитина має право зростати в колі сім’ї та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства. Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини.


У двох селах Смілянського району 12 грудня не буде світла

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 12 грудня без електроенергії залишаться вулиці та господарство у селах Куцівка і Березняки.


Обираючи здоров’я – ти здійснюєш своє головне право на життя

Всеукраїнський тижня права, що проводиться з 10-14 грудня у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, розпочали проведенням серії інтерактивних занять


Робота юної смілянки визнана найкращою на Всеукраїнській виставці-конкурсі робіт

Нещодавно у Києві завершилася Всеукраїнська виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання з елементами художнього конструювання та технікою оригамі.


12 грудня на Черкащині очікується сильний сніг та хуртовини

Метеорологи Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження про ускладнення погодних умов на території Черкаської області 12 грудня.


Підприємців закликають разом протидіяти аграрному «рейдерству»

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельниїх ділянок та об`єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного “рейдерства”


Смілянські податківці розповіли, на що треба звернути увагу платникам ЄСВ

Смілянське управління Головного управління ДФС у Черкаській області  звертає увагу платників податків стосовно приймання та обробки звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування


Школярі створили «космічні» лепбуки

Останнім часом серед форм освітньої діяльності користується попитом технологія створення «лепбуків». Це інтерактивна тематична саморобна книжечка з кишеньками, дверятами