У Смілі буде Заслужений лікар України?

На черговому засіданні виконкому було підтримано подання виконавчого комітету про присвоєння звання Заслужений лікар України завідуючому травматологічним відділенням міської лікарні Ігорю Іщенку.


Чому сміляни отримали подвійні платіжки за тепло

До редакції звертаються мешканці Сміли, яким надає послуги з теплопостачання ТОВ “Сміла Енергоінвест” з питанням, чому у листопаді отримали по дві платіжки – ще раз за жовтень і за листопад. Подаємо офіційний коментар “Сміла Енергоінвест: “Дана ситуація виникла через прийняття 30 листопада 2016 року Кабінетом Міністрів України постанови № 865 «Про особливості нарахування плати за […]


У Смілі новий начальник поліції

На засіданні виконкому, яке відбулося сьогодні, присутнім представили нового керівника Смілянської поліції – Сергія Власенка До цього він очолював Чорнобаївський райвідділ, а з 2015 року працював на посаді першого заступника начальника Черкаського відділу поліції ГУНП у Черкаській області.


Засідання школи педагогічної майстерності

У навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» відбулося чергове засідання школи педагогічної майстерності вчителів української мови міста. Перед вчителями-філологами сучасна школа ставить відповідальне завдання – формувати в учнів повагу до рідної мови як невід’ємного атрибуту незалежної України.


У лісгоспах Черкащини можна придбати ялинки в контейнерах

Лісівники Черкащини максимально працюють над тим, щоб забезпечити потреби населення у головному атрибуті новорічно-різдвяних свят. Окрім традиційних зрубаних ялин та сосен, що вирощені на спеціальних ялинкових плантаціях, лісівники підготували ще одну пропозицію – ялинки у контейнерах


Новації законодавства щодо релігійних організацій

Смілянська ОДПІ повідомляє, що 20.11.2016 року набрав чинності Закон України від 06 жовтня 2016 року № 1667-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих положень про оподаткування неприбуткових організацій» (далі – Закон). Зазначеним Законом, зокрема, встановлено, що доходи неприбуткових релігійних організацій використовуються також для здійснення неприбуткової (добродійної) діяльності, передбаченої законом для релігійних […]


Тиждень студентського самоврядування у промислово-економічному коледжі

В рамках тижня студентського самоврядування у Смілянському промислово-економічному коледжі були проведені заходи, які сприяють розвитку самостійності та творчого мислення студентів. Розпочався тиждень із засідання круглого столу на тему «Студентство в авангарді».


СИН ГОРДИТЬСЯ БАТЬКОМ

Іван Павлович Швед давно живе у нашому місті, хоч його родове коріння закопане досить глибоко у селі Мельники, від якого буквально рукою подати до Холодного Яру. Так розпорядилася доля, що після служби в армії, яку проходив за межами Союзу, довелося скуштувати хліба за кермом автомобіля, на суднах зарубіжного плавання, побувавши у десятках країн світу, нарешті […]


Телестудія “ТЯСМИН”. Випуск від 6 грудня

У випуску: про перебій подій у сесійній залі під час 30 сесії міської ради; добірка сюжетів з нагоди Дня Збройних Сил України.


У Смілянському коледжі харчових технологій пройшло “судове засідання” щодо злочинності серед молоді

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права та плану роботи факультету правових знань в Смілянському коледжі харчових технологій було проведено відкритий виховний захід на тему «Молодіжна злочинність та насильство: джерела, характер, шляхи  запобігання». Виховний захід проводився  у формі рольової гри «Судове засідання».