До 10 років позбавлення волі засуджено жителя м. Сміла за вбивство жінки

Вироком Черкаського районного суду Черкаської області до покарання у вигляді 10 років позбавлення волі засуджено 53-річного жителя м. Сміла за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


На Черкащині виявлено 250 кг авіаційну бомбу

У селі Іваньків Канівського району під час проведення земляних робіт у домогосподарстві виявлено артилерійський снаряд часів війни. Фахівці ідентифікували небезпечну знахідку як осколково-фугасний снаряд калібром 105 мм. Для обстеження території та знищення знахідки на місце події виїхали сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення.


Звіт депутата Смілянської міської ради сьомого скликання ДАВИДЕНКА Василя Івановича за 7 місяців 2016 року

Обраний депутатом за списками від політичної партії Українське об’єднання патріотів УКРОП в квітні 2016 року приступив до обов’язків, замість депутатів, які склали повноваження. У своїй депутатській діяльності я додержуюся Регламенту міської ради і керуюсь законами України. Моєю програмою на виборах по виборчій дільниці №32 було одне питання – це відстоювання інтересів громадян Сміли у міській […]


У Смілі пройшов відкритий турнір пам’яті Григорія Дульського

В спортивній залі ФСК “Локмотив” відбулися традиційні шашкові змагання пам’яті колишнього начальника Шевченківської дистанції захисних лісонасаджень Григорія Дем’яновича Дульського, який залишив по собі добрі спогади не тільки як вмілий керівник, професіонал. Серед його уподобань особливе місце належало шашкам. Завдяки своїм успішним виступам в змаганнях кращих шашкістів Черкаської області, Одеської залізниці він завжди був серед лідерів.