Звіт депутата Смілянської міської ради КРИВКА Антона Івановича за дев’ять місяців 2016 року

Звіт депутата Смілянської міської ради КРИВКА Антона Івановича від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ «УКРОП» за дев’ять місяців 2016 року Здійснення прийому громадян Прийом  громадян  проводиться 1-й, 3-й вівторок місяця з ­15-00 до 17-00 в приміщенні природно-математичного коледжу (р-н Богдана). Питання прийомів: Виділення матеріальної допомоги мешканцям округу при захворюваннях, інвалідам та малозабеспеченим – 4 особи. […]


У кінці тижня на Черкащині очікується глибока відлига

Ніч 7 грудня на Черкащині видалась найбільш холодною з початку зими цього року. Мінімальна температура повітря в області становила 11-14° морозу, а в Золотоноші – до 24° морозу. У Черкасах на цю дату найнижча за повоєнний період спостережень температура повітря 20,9° морозу спостерігалась у 1959 р.


Директори шкіл Лисянщини запозичували досвід міжнародної діяльності у смілянського колегіуму

Педагогічний колектив школи №3-колегіуму працює над реалізацією завдань, окреслених міністром освіти і науки України Лілією Гриневич під час презентації концепції «Нової української школи»: кожній дитині потрібно дати доступ до якісної освіти, адже вона має право на успіх в житті, на максимальне розкриття власних здібностей.


У Смілі триває акція “16 днів проти насилля”

З 25 листопада по 10 грудні, в Україні проходить акція «16 днів проти насильства» в рамках якої проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї. Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав […]


Смілянські правоохоронці затримали вокзального крадія

Ним виявився 69-річний раніше судимий житель одного із сіл Городищенського району, який вчинив крадіжку сумки з інструментами заради оковитої та закуски. Йому повідомлено про підозру, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, повідомляють у ГУ НП у Черкаській області.


Впровадження енергоефективних заходів у навчальних закладах Черкащини

Аби скоротити обсяги споживання газу, в області продовжується робота із заміни в навчальних закладах газових котлів на сучасні енергоощадні. За словами начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валерія Данилевського, очікується, що завдяки упровадженню енергоефективних заходів вдасться зекономити лише за перший рік експлуатації 1 456 тис. м куб. (11 684 тис. грн).


Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування. Це свято суспільства, в основі якого – самоврядна громада. Сьогодні громади хочуть жити по-новому і мати більше можливостей. Такі змін є необхідними для розбудови демократичного суспільства. Місцеве самоврядування – найбільш ефективна форма народовладдя, це головний напрям розбудови правової держави, запорука збереження миру.


До Дня Збройних сил України у Смілі провели Спартакіаду допризовної молоді

6 грудня у День Збройних Сил України у державному навчальному закладі  «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» була проведена Спартакіада допризовної молоді. Основними завданнями Спартакіади є формування свідомого патріота та підготовка молоді до служби у Збройних Силах України. У змаганнях Спартакіади брали участь шість команд навчальних груп, які продемонструвати свою швидкість, спритність та відвагу.