Колегіанти підвели підсумки року англійської мови

Минулого тижня у нашій школі вирувала атмосфера Шекспірівських сонетів, британського чаювання та магії Хогварду. Тиждень, присвячений вивченню англійської мови, розпочався з інформаційних хвилинок, які учні 8-их класів провели у кожній аудиторії під час виховної години. На передодні свят восьмикласники розповіли своїм друзям зі школи про традиції новорічних, різдвяних та найпопулярніших свят у Великобританії, звичайно ж […]


Майбутні кухарі склали іспит на майстерність

В державному навчальному закладі «Смілянський ЦППРК» були проведені перевірні роботи за підсумками І семестру 2016-2017 навчального року з професії «Кухар» третього розряду в групі №14, з професії «Кухар» третього-четвертого розряду в групі №20, з професії «Кухар» четвертого розряду в групі №15, У 16 де учні показали свої професійні навички з приготування рибних, м’ясних напівфабрикатів та […]


Нагадування щодо використання піротехнічних засобів

Шановні підприємці та жителі міста! Відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів управління економічного розвитку нагадує, що  Рішенням LVI сесії  Смілянської міської ради від 08.10.2014 № 56-8/VI заборонено до закінчення антитерористичної операції, яка відбувається  на території України,  використання  піротехнічних засобів.


Погодні умови на Смілянщині в третій декаді грудня 2016 року та прогноз погоди на новорічну ніч

Як повідомляють у метеостанції Сміли в 3 декаді грудня погоду Смілянщини формує антициклон із заходу. Утримується спокійна, без істотних опадів погода. Вночі спостерігаються невеликі морози -10-2º, вдень стовпчики термометрів коливаються в межах -2+4º. В районі спостерігаються тумани, паморозь,ожеледь,на дорогах ожеледиця. Четверту добу поспіль максимальна за добу температура повітря перевищує 0° і досягає +1+4°.


Благодійники подарували дівчинці велотренажер з боротьби з недугом

Підтримка сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами є одним із пріоритетних напрямків роботи, зазначають у центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: «Напередодні різдв’яно-новорічних свят наші постійні партнери та благодійники родина Шевченко вирішила подарувати дитині з особливими потребами велотренажер для ніг.


Телестудія «ТЯСМИН». Випуск від 26 грудня


Поліція закликає батьків подбати про безпеку дітей під час канікул та новорічних свят

Феєрверки, петарди, ракети та інші вибухові “іграшки” завжди притягували до себе увагу не тільки дітвори, а й дорослих. Тому щоб попередити травмування дітей піротехнічними засобами, правоохоронці рекомендують здійснювати продаж піротехнічних виробів виключно дорослим, інформує сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.


Майже 302 тисячі домогосподарств області отримують субсидії

Зараз органи соціального захисту населення здійснюють поточне призначення субсидій на наступний період для тих, у кого дванадцятимісячний термін отримання закінчився у листопаді цього року, та нове призначення громадянам, які звертаються за отриманням субсидії.


Відбулося засідання Громадської ради

У виконавчому комітеті відбулося засідання міської Громадської ради. Вела засідання голова Громадської ради Лариса Ратійова. В роботі засідання взяли участь в.о. міського голови, секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Олександр Риджаніч, керуючий справами Олександр Головченко, працівники управлінь та відділів виконавчого комітету.