У Смілі чоловік розсипав алюмінієву пудру

Як повідомили у міськвиконкомі, минулої суботи до чергового зателефонували з приводу того, що біля будинку по вулиці Кармелюка, 82, що у 53 мікрорайоні, мешканець увечері в п’ятницю розсипав алюмінієву пудру, в результаті чого утворилася доріжка до 20м і товщиною 5-10 см. Прибирати наслідки взявся “Комунальник”, працівники якого засипали піском алюміній, який ще залишався, допомагати їм […]


100-річчя пісні «Щедрик» відзначили на вокзалі станції ім. Т. Шевченка

24 грудня з пісенного флешмобу на залізничному вокзалі станції ім. Т. Шевченка розпочалися святкування Нового 2017 року та Різдва Христова у Смілі. Вранці в холі будівлі вокзалу зібралося понад 20 вокалістів, щоб акапельно заспівати українські колядки. У заході взяли участь як професійні артисти, так і всі бажаючі, серед яких навіть учасники місцевого церковного хору.


Відбулися ІІ та ІІІ тури відкритого чемпіонату міста з футзалу на Кубок міського голови

24-25 грудня в місті у спортивному комплексі стадіону «Авангард», відбулися ІІ та ІІІ тури відкритого чемпіонату міста з футзалу на Кубок міського голови 2016-2017 років. Після трьох турів визначилась трійка лідерів змагань, які мають у своєму активі по 9 очок.


Яка відмінність трудових чи цивільно-правових договорів

У Смілянській ОДПІ детально надають щодо цього роз’яснення. Відповідно до чинного законодавства виконання робіт, надання послуг фізичною особою може здійснюватися як на підставі трудового, так і цивільно-правового договору. Основною відмінністю трудових договорів від цивільно-правового договору (ЦПД) є те, що перші регламентуються Кодексом законів про працю, а інші — Цивільним кодексом України (ЦКУ). Відповідно до ст. […]


На підвищення зарплат працівникам бюджетної сфери додатково виділено 28 млрд грн

У Державному бюджеті України на 2017 рік на підвищення заробітних плат вчителям, лікарям, працівникам соціальної сфери, культури, спорту тощо додатково виділено 28 мільярдів гривень. Про це на засідання Ради у справах осіб з інвалідністю повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.


Про перспективи створення Національного природного парку «Холодний Яр»

Перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль: – Працюємо над розробкою проекту Національного природного парку «Холодний Яр». Створення його входить до переліку заходів обласної програми охорони довкілля на 2016 – 2020 роки. Нагадаю, її ми розробляли спільно з науковцями й громадськістю.


Настоятелю храму Різдва святого Іоана Хрестителя вручили орден «Іллі Муромця»

У день святої Анни у Смілу завітав архієпископ Афанасій Харківський і Полтавський  Черкаської-Кіровоградської єпархії Української автокефальної православної церкви. Владика зараз відвідує храми своєї єпархії та привозить у кожен з них чудотворну ікону Великомучениці Варвари з її мощами. У день святої Анни архієпископ побував у храмі Різдва святого Іоана Хрестителя Української автокефальної православної церкви.


Смілянське управління Пенсійного фонду України про виплату пенсій у грудні

У Смілянському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області повідомляють про виплату пенсій за грудень. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 972 “Деякі питання виплати пенсії” Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України Черкаської області 26-29 грудня поточного року фінансуватиме виплату пенсій січня 2017 року в межах наявних коштів Фонду: через рахунки одержувачів у банках – […]


Телестудія «ТЯСМИН». Випуск від 23 грудня


Відключення електромережі по Смілі цього тижня

26.12.2016 р. – вул. Березова (2-9), вул. Красногородська (19-45), пров. Федорова. 27.12.16 р. – пров. Павлова (14-20), пров. Аптекарський, вул. Черкаська, пров. Красний, вул. Дніпровська, вул. Крилова, пров. Крилова, вул. Островького, вул. Ірдинська. Диспетчер Смілянського МРЕМ тел.: 4-25-19, 4-32-13.