Сергій Власенко: «Головне – відновити довіру людей до поліції»

Новопризначений начальник Смілянського відділу поліції Сергій Власенко сьогодні провів прес-конференцію для журналістів місцевих ЗМІ. Сергій Іванович розповів свою біографію, про кадрові зміни у поліції і наголосив, що нині одне з головних завдань, які поставив перед собою та трудовим колективом – відновити довіру мешканців міста та району до поліції.


Відділ торгівлі про підвищення цін на окремі види алкогольних напоїв

Відділ торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 09.11.2016 року № 828 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2008 року № 957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних цін на окремі види алкогольних напоїв»» збільшено розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних […]


Телестудія “ТЯСМИН”. Випуск новин від 13 грудня


У міському краєзнавчому музеї відкрито виставку новорічних іграшок

У міському краєзнавчому музеї розгорнуто експозицію новорічних іграшок. Тут відвідувачі зможуть побачити ялинкові прикраси з довоєнного періоду (найдавніша – 1938 року) до сучасних, різноманіття матеріалу, з якого вони виготовлялися, дізнатися, як та чому змінювалися їх форми, ознайомитися із рідкісними нині тематичними іграшками.


За надані черкаськими землевпорядниками адмінпослуги до бюджету надійшло понад 4,7 мільйона гривень

Протягом січня – листопада 2016 року спеціалісти територіальних органів Держгеокадастру Черкаської області перерахували до Державного бюджету України 4 млн 712,4 тис. грн., що сплатили громадяни та юридичні особи за надані їм адміністративні послуги. Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області на своєму сайті.


Засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми

У виконавчому комітеті Смілянської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми. В роботі засідання координаційної ради взяли участь представники управління освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу культури, управління статистики у Смілянському районі. На […]


Головну ялинку міста «огорнуть» гірляндами, довжиною у півкілометра

На центральній площі встановили головну святкову ялинку. Вже розпочали її прикрашати. Щоб «огорнути» головну ялинку святковими вогниками, використають понад 25 гірлянд, загальною довжиною близько півкілометра. Поки що привезли частину прикрас. Також цьогоріч закупили гірлянди двох типів і нові іграшки. Новорічні вогники засяють не лише на ялинці, а й на фасаді Будинку рад.


Колектив міськрайонного суду привітали з професійним святом

Щороку 15 грудня професійне свято відзначають працівники судової системи. Сьогодні зранку приймав вітання колектив Смілянського міськрайонного суду.  Сюди завітали представники керівництва міста та району, депутатського корпусу. Вони висловили побажання та вручили Почесні грамоти й подяки.