Смілянський студент отримав сучасний Apple iPad mini за проходження практики на підприємстві

Ще не забули студенти четвертого курсу як місяць тому вони проходили технологічну практику на підприємствах, як оволодівали практичними навичками майбутньої професії. Під час практики кожен студент намагався проявити себе якнайкраще, повідомляє прес-центр Смілянського коледжу харчових технологій


У Смілу прибув волонтерський “Потяг Єднання України”

Сьогодні у Смілу прибув волонтерський агітаційний “Потяг Єднання України “Труханівська Січ”. Його пасажири – більше 60 волонтерів із різних куточків України –  це студенти, громадські активісти, військові, курсанти одного із навчальних закладів Києва та ін. 12 грудня потяг вирушив із Києва, прямує на Південь. У дорозі  буде 10 днів. Першою зупинкою довгого маршруту стала станція ім. Тараса Шевченка.


Цього тижня на Черкащину повернуться морози

На початку нового тижня синоптики чекають на новий циклон з Балтики з негодою: дощем, снігом, ожеледдю, налипанням мокрого снігу, вітром 15-20 м/с. Вже у понеділок ввечері температура знизиться до невеликих морозів (-2-4°), що призведе до утворення ожеледиці на дорогах, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на Черкаський обласний центр з гідрометеорології.


Оподаткування стипендії та матеріальної допомоги

Смілянська ОДПІ повідомляє, що оподаткування доходів фізичних осіб регламентується розділом IV Податкового кодексу України (ПКУ), відповідно до якого виключний перелік доходів, які не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку, визначено ст. 165 ПКУ.


На автодорозі Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань під вантажівкою провалилася на мосту плита

На мосту через Дніпро біля Черкас на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань 10 грудня близько 20.30 в результаті руху перевантаженої вантажівки MAN з причепом, стався пролом плити перекриття проїзної частини мосту.


Смілянських батьків вчили протидіяти емоційним «монстрам»

Спеціалісти міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують активну роботу, зокрема, щодо взаєморозуміння у сім’ї. Нещодавно фахівці центр допомогли батьківському активу міста розпізнати агресію в своїх діях, для того аби уникнути вчинення насильства в родинах. Про це повідомляють на своєму сайті.


Графік відключень електромережі по Смілі з 12 по 19 грудня

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію в зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 12.12.16 р. – вул. Маяковського, вул. родини Бобринських (Артема), вул. О. Олійник (Р.Люксембург), вул. Любомирська (Мікояна), прв. Нахімова, вул. Заводська (Блюхера). 13.12.16 р. – вул. Кам’янська, прв. Восток, вул. М. Яхненка (Кіровоградська), пров. М. Яхненка (Кіровоградський).


Завтра прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 13 грудня з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00).