На Смілянщині конфлікт між приятелями закінчився трагедією

Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника причетного до смерті 60-річного смілянина. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі. До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої 64-річної жительки про те, що на вулиці невідомий побив її 60-річного сусіда. На місце події була викликана карета швидкої допомоги та слідчо-оперативна група поліцейських. Потерпілий від чисельних забоїв тулуба […]


Вшанували пам’ять смілянських письменників

У читальній залі центральної бібліотеки імені Олени Журливої відбувся вечір пам’яті наших відомих земляків-літераторів Василя П’ятуна-Діброви


Про реєстрацію місця проживання громадян у зв’язку з перейменуванням вулиць та провулків міста

Рішеннями сесії Смілянської міської ради від 18.02.2016 та розпорядженням міського голови від 22.02.2016 №42-р перейменовано назви вулиць та провулків м.Сміли.


Міська виставка «Освіта Сміли-2016»

Творчі, креативні, сучасні, наполегливі, вони працюють так, щоб зацікавити кожного учня своїм предметом, в цікавій, часто ігровій формі пояснити значення кожної науки в житті дитини.Саме такими є вчителі школи №3-колегіуму.


Шановні працівники та ветерани Служби безпеки України! Вітаю вас з професійним святом!

Захищати життя громадян, інтереси суспільства і держави – це надзвичайно відповідальна та благородна місія. В непростих умовах, в яких сьогодні знаходиться наша держава, надзвичайно зростає роль Служби безпеки, що покликана забезпечувати захист


Громадську раду цікавлять медицина і дороги

Реорганізація медичної галузі міста та обмеження руху вантажних автомобілів були в центрі уваги громадської ради на її черговому засіданні.


Вулиця БАУМАНА у Смілі перейменована на вулицю МИХАЙЛА СТАРИЦЬКОГО

Михайло Петрович Старицький (1840, с.Кліщинці Золотоніського повіту на Полтавщині (тепер – Черкаська область) – 1904,


Міськздороввідділ презентував своє бачення реформування медицини міста

Минулого тижня на засіданнях кількох депутатських комісій в.о. начальника міськздороввідділу Микола Стуженко розповів, яким чином буде реформуватися медична галузь нашого міста.


Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Смілянська ОДПІ нагадує, що відповідно до підпункту 266.2.2 пункту 266.2 статті 266 Податкового кодексу України не оподатковуються податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки: