Новий розклад руху автобусів

Новий розклад міських автобусів у черговому номері газети “Сміла”


“Ельдорадо” – чемпіон Смілянського району з футзалу!

Футзальний марафон, який тривав понад 2 місяці, закінчився 27 березня в стінах СК «Авангард», що у Смілі. Чемпіонат Смілянського району з футзалу в 2016 році об’єднав рекордну кількість учасників. 13 команд виборювали бажаний титул більш як у 70 матчах турніру, що проходив за підтримки громадської організації «Федерація футболу Смілянського району» (голова Володимир Грошев). За 13 […]


Виставка “Освіта Сміли-2016” (Відеокоментар)

У Будинку культури відбулася міська виставка «Освіта Сміли-2016». Чим цікава ця виставка та її мету пояснила член конкурсної комісії, завідуюча методичним кабінетом Валентина Руденко:


На ремонт доріг загального користування у Смілі виділили кошти

Бюджетний комітет погодив розподіл коштів за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування», запропонований Урядом. «Згідно з розпорядженням КМУ за № 176-р, цього року в Черкаській області ремонтуватимуться


Рада старійшин хоче, щоб у Смілі була одна лікарня

У виконавчому комітеті відбулося засідання Ради старійшин. Як відомо, серед членів ради – заслужені працівники галузей медицини, освіти, промисловості, будівництва, соціального захисту, культури,


Заробітна плата «в конвертах»

Заробітна плата «в конвертах» на сьогоднішній день, нажаль, залишається  серйозною проблемою. Намагаючись отримати прибуток з найменшими витратами та користуючись напруженістю на ринку праці, деякі з підприємців використовують працю найманих працівників і «забувають» належним чином оформити трудові угоди.


Смілянин Андрій Ковалевський нагороджений орденом “За мужність”

Днями, в День Національної гвардії, наш герой – смілянин Андрій Ковалевський був нагороджений орденом ” За мужність” 3 ступеня. Пишаємося і дякуємо за мужність!


Виїзне засідання обласної студради до Сміли

Актив студентського самоврядування Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ гостинно зустрічав представників обласної студради та актив самоврядування економічно-промислового коледжу ЧДТУ. Зустріч відбулася в рамках роботи виїзного засідання обласної студради при Черкаській ОДА.


Перемоги смілянських каратистів

27 березня у м.Черкаси відбувся чемпіонат Черкаської області з традиційного карате, в якому взяли участі вихованців ДЮСШ «Олімп» (тренер-викладач Ковбаса С.М.).


З 1 квітня буде введена абонплата за газ для населення

Щомісячний платіж складатиметься з двох частин: перша буде змінною, і її розмір залежатиме від обсягу спожитого газу. Друга частина — фіксованою, як абонентська плата «за доступ до газопроводу».