Анатолій Голуб вітає смілянок від депутатського корпусу


Вітання смілянкам від першого заступника міського голови Олексія Гончаренка


Микола Скрипник – поет, який пише лише олівцем

Літературна скарбниця поетичної Смілянщини поповнилася новою збіркою віршованих творів місцевого поета Миколи Скрипника. Презентація збірки відбулася цими днями у малій залі міського Будинку культури.


Шевченківські залізничники відремонтували за січень понад сотню вагонів

За підсумками першого місяця цього року плановими видами ремонту на Одеській залізниці відремонтовано 583 вагони, це на 25% вагонів більше, ніж торік, із них 130 вагонів відремонтували бригади ремонтного вагонного депо ст. ім. Т. Шевченка, повідомляє Одеська залізниця.


ДЕЯКІ АСПЕКТИ ІНДЕКСАЦІЇ ПЕНСІЇ

Індексація грошових доходів населення – встановлений законами та іншими нормативно-правовими актами України механізм підвищення грошових доходів населення,


Відключатимуть електроенергію цього тижня у Смілі

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію в зв’язку з плановими ремонтними роботами: • 09.03.16р.- вул. Тимірязєва 2-8, вул. 1-го (5-го)Грудня 9-17, вул.Незалежності


Розпочинається реконструкція каналізаційного колектора, яку чекали роками

Роботи будуть проводитись по вулицях Мазура – Василя Симоненка (Карла Маркса) – Захисників України (Краснопресненській). Детальніше у черговому номері газети “Сміла”


НЕБЕЗПЕЧНА СИТУАЦІЯ: шлях через головний міст Сміли в дірках

– Як ви вважаєте, чи впливає на конструктивну міцність шляхопроводу на в’їзді в м. Сміла, що на автошляху національного значення України (Н 16, Золотоноша- Черкаси-Сміла-Умань) ситуація, коли фура влітає віссю на швидкості 60 км в такий термошов? А під мостом, між іншим, такого ж, національного, значення залізниця. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці […]


Смілянський поранений боєць АТО потребує нашої спільної допомоги!

Не дивлячись на Мінські угоди, перемир’я, війна продовжується, на Сході України гинуть та калічаться наші захисники. Три тижні тому біда постукала в двері смілянської родини. Під селищем Новотроїцьке на Донеччині, було тяжко поранено нашого земляка Андрія Володимировича Вовка.


Олексій Цибко звернувся до містян (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Олексій Цибко, який за рішенням сесії Смілянської міської ради  від 01.03.2016  достроково припинив повноваження міського голови, у суботу провів зібрання на Майдані Слави.