На честь Тараса Шевченка назвали одну з найбільших вулиць Сміли

Деякі сайти використали нашу публікацію під назвою «У Смілі три вулиці Шевченка?» і на її основі поширили інформацію про те, що вулицю Тараса Шевченка нібито декомунізували.


Смілу з великим концертом відвідає одеський симфонічний шоу-оркестр Hardy Orchestra

Hardy Orchestra – улюбленці публіки, молодий шоу-РОК-оркестр, чесно отримавши любов і захоплення глядачів завдяки нескінченій щирості виконання, чудовим аранжуванням талановитого диригента – Олексія Андрійчука,


СЛАВА СІМ’Ї – СЛАВА ВІТЧИЗНИ

Книгу «Военная слава семьи – слава Родины» презентував гімназистам племінник видатного випускника гімназії Григорія Штерна Геннадій Штерн.


Моя матуся схожа на весну

Напередодні найчарівнішого свята весни в школі №3-колегіумі пройшли різноманітні цікаві заходи.


Відбулася позачергова сесія міської ради

Перед початком засідання виступив Олексій Цибко, якому на 13-ій сесії оголосили імпічмент.


Заборгованості із виплати зарплати

Станом на 01.03.2016 загальна сума заборгованості із виплати зарплати по м.Сміла становить 6872,58 тис.грн. На економічно-активних підприємствах (філія Смілянська ДЕД), станом на 01.03.2016, сума заборгованості із виплати заробітної плати склала 239,48 тис.грн.


ШЕВЧЕНКОВА ВЕСНА

Шевченківський тиждень у гімназії розпочався урочистою лінійкою. Відбувся конкурс малюнків за творами Тараса Григоровича. Інформаційні хвилинки було присвячено яскравим фактам із його життя.


У Смілі на аукціоні продадуть двоповерхову будівлю

Регіональне відділення ФДМУ по Черкаській області пропонує до приватизації шляхом продажу на аукціоні об’єкт державної власності групи Ж разом із земельною ділянкою. Йдеться про медсанчастину, що в процесі приватизації не увійшла до статутного капіталу ПАТ «Науково-виробниче підприємство «Смілянський електромеханічний завод», але залишилась на його балансі. Об’єкт розташовано за адресою: м. Сміла, вул. Коробейника, 1. Це […]


Смілянський район: рятувальники ліквідували займання у житловому будинку

10 березня, о 20:10 на пункт зв’язку Смілянської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в селі Велика Яблунівка. Займання, яке виникло в житловому будинку по провулку Котовського виявили місцеві жителі, якій й зателефонували за номером «101». Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу вогонь знищив покрівлю та перекриття будинку на площі 56 м.кв. На […]


Хто повинен подавати декларацію за неповнолітніх?

Смілянська ОДПІ нагадує, що незалежно від виду та суми отриманих доходів закон звільняє від обов’язку подання декларації про доходи малолітніх/неповнолітніх осіб, а також недієздатних осіб, які перебувають на повному утриманні батьків, опікунів та/або держави станом на кінець звітного податкового року.