Зниклий з центральної площі Сміли прапор повернувся на місце

На майдані Слави (Центральна площа) знову  встановили національний стяг України. Більше тижня  щогла була без прапора.


Про проведення конкурсу оренди комунального майна

Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради інформує про намір передачі в оренду комунального майна на конкурсних засадах, а саме:


ДП «Приладобудівний завод «Райдуга» лідирує по заборгованості перед пенсійним фондом

За 2015 рік зараховано власних коштів до бюджету Фонду 271271,0 тис. грн. У порівнянні до 2014 року власні доходи збільшились на 12347,2 тис. грн., або на 5,6 відсотка.


У школі-колегіумі №3 гість із Нової Зеландії проводить зустрічі з учнями

У школу-колегіум №3 поспілкуватися з смілянськими школярами  приїхав гість із Нової Зеландії – Стів Хопкрофт. 2016 рік оголошено роком англійської мови, тож колектив колегіуму проводить не лише англомовні заходи, але й влаштовує зустрічі та живе спілкування


Привітали матерів-вихователів

У Будинку рад з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня, міська влада привітала жінок, які виховують дітей-сиріт та позбавлених батьківської опіки.


Віктор Федоренко керує містом

Згідно з чинним законодавством повноваження міського голови у Смілі виконує секретар міської ради Віктор Федоренко.


ЛЮКСових магазинів стало на один більше

Новий магазин мережі «Люкс» відкрито в одному з найбільших мікрорайонів Сміли – «Богдана» Новий поблизу школи №7 та дитячої поліклініки. Біля назви «Люкс» – сім зірочок і це означає, що це вже сьомий торговельний заклад відомих у Смілі підприємців Василя та Світлани Стороженків.