Вшанували Кобзаря поетичним словом і масовою ходою

На честь 202-ої річниці з дня народження Кобзаря у Будинку культури імені Т. Шевченка  відбувся тематичний вечір «Шлях до Тараса». Сюди завітали представники міської влади, освіти, культури, шкільні колективи.


У Смілі три вулиці Шевченка?

Google Maps показує, що у Смілі є три вулиці Шевченка – одна імені Тараса Шевченка, і дві просто імені Шевченка: одна в мікрорайоні Гречківка – перпендикулярна вулиці Громова і паралельна вулиці Левенця, інша – поблизу фабрики «ЛІВС». Насправді це три різні вулиці – вулицю Жовтневу відповідно до Закону про декомінузацію перейменовано на вулицю Тараса Шевченка, […]


У Смілі засипають ями на дорогах

У Cмілі ями на дорогах засипають фрезерним асфальтом.  Як пояснив, заступник начальника управління ЖКГ Олег Беценко – це не ремонт доріг, ями поки що засипають для того, щоб було безпечніше їздити.


Сміляни вшановують Великого Кобзаря

Біля пам’ятника Тарасу Шевченку на привокзальній площі о 10-ій годині зібралися активісти громадської організації «Територія Гідності», Смілянського Майдану та інші. Відкрив зібрання депутат міської ради Володимир Салов. Він нагадав сторінки біографії Тараса Шевченка, розповів про його визначну місію для українців – сина, захисника, воїна, пророка, який закликав боронити Україну та націю від посягань темних ворожих […]


За тиждень у Смілі народилося дев’ять дітей. Вітаємо батьків!

Як інформує міський відділ охорони здоров’я  з 29 лютого по 9 березня у Смілі  народилося  9 дітей, із них хлопчиків : 5,  дівчаток –  4, госпіталізовано  168 осіб, із них травми:   – 14, у стані  алкогольного сп’яніння  – 4,  кількість викликів 2швидкої”:  – 395.


На підтримку Надії Савченко

У Смілі сьогодні пройдуть акції на підтримку Надії Савченко – біля пам’ятника Т. Шевченку, а також автопробіг


До дня народження Кобзаря

Сьогодні 0 10 годині на привокзальній площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку  ГО “Територія гідності” проведе мітинг