Міська виставка «Освіта Сміли-2016»

2 Творчі, креативні, сучасні, наполегливі, вони працюють так, щоб зацікавити кожного учня своїм предметом, в цікавій, часто ігровій формі пояснити значення кожної науки в житті дитини.Саме такими є вчителі школи №3-колегіуму.

Дослухаються до бажань дітей, задовольняють освітні потреби їх та їхніх батьків. Та за цим процесом стоїть важка праця. Професія вчителя, мабуть, як ніяка інша, передбачає постійне навчання самих вчителів. Тому вони постійно знайомляться з новинками педагогічної науки, вивчають досвід своїх колег, беруть участь у різноманітних конкурсах, виставках, конференція, інтернет-заходах, де здобувають значні перемоги.
Сприяє цьому чітка організація методичної роботи в закладі, якою керує директор школи №3-колегіуму Тетяна Анатоліївна Карло та заступник директора Олена Іванівна Золотоверха. Організацію методичної роботи з педагогами школи забезпечують шкільні методичні об’єднання; творча група вчителів; проблемний семінар; клуб творчих педагогів. Активно працює методична рада, в яку входять керівники методичних об’єднань та досвідчені вчителі.
Щорічно результативною є участь вчителів школи-колегіуму у міській виставці «Освіта Сміли». 24 березня ця виставка традиційно гостинно відкрила свою експозицію. Цього року педагоги школи-колегіуму представили на виставці свої творчі надбання: методичні посібники з різних предметів, дидактичні матеріали, енциклопедії цікавих завдань, калейдоскоп дослідницьких робіт, добірку рухливих ігор, естафет для розвитку фізичних якостей під час модулів «Легка атлетика», «Гімнастика» та спортивних ігор, колекцію цифрових ресурсів (10 примірників), колективні творчі роботи, в яких висвітлено досвід роботи закладу з різноманітних питань модернізації навчально-виховного процесу. Оглядачі виставки мали змогу переглянути відеоматеріали, ознайомитись із електронною презентацією, в якій представлено систему роботи школи №3-колегіуму. На спеціальному виставковому стенді було презентовано досвід та результативність участі закладу в освітянських виставках всеукраїнського та міжнародного рівнів.
Компетентне журі, яке працювало під час виставки, високо оцінило представлені матеріали, роботи наших педагогів пройшли конкурсний відбір та будуть представляти нашу школу і місто на обласній виставці “Освіта Черкащини-2016”, яка пройде у квітні в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників.

Олена Золотоверха,
заступник директора школи №3-колегіуму

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.