МЕРЕЖИВО ЖІНОЧНОСТІ

Виставою «Мереживо жіночності» гімназисти відзначили початок весни і жіноче свято. Актори-аматори розповіли історію вічного кохання до Жінки з моменту її створення до наших часів.


Конкурс держслужбовців

Проводиться щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»


Рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Цибка О.О.

РІШЕННЯ ВІД 01.03.2016 №13-1/VII Про дострокове припинення повноважень міського голови Цибка О.О. Відповідно до п. 16 ч. 1 ст. 26, ч. 1, 6 ст. 42, ч. 2, 3 та 11 ст. 79 Закону України «Про міcцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення депутатів Смілянської міської ради VII скликання від 01.03.2016, у зв’язку з порушенням міським головою […]


Вітаємо з прийдешнім святом 8 Березня!


Коментарі секретаря міської ради В. Федоренка стосовно ситуації в місті


Зі святом весни, дорогі смілянки!

Дорогі, любі жінки! Вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем! З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу.


Дорогі смілянки!

Сердечно вітаємо вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Це свято пробудження природи, символ сердечності, доброти, кохання, радості й тепла. Ми схиляємося перед вашим головним талантом – оточувати близьких людей любов’ю й увагою, теплом і затишком, дарувати їм спокій і щастя, підтримувати добрим словом.


Любі жінки! Прийомні матері, матері-вихователі, опікуни, піклувальники!

Щиро вітаємо вас з міжнародним Днем жінок! Недаремно прихід весни знаменує свято Жінки. Адже віки та тисячоліття світової історії осяяні жіночою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. Тільки завдяки жіночій життєвій силі


Шановні жінки! Любі наші подруги, дружини, матері, доньки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.


Дорогі смілянки! Милі наші жінки!

Вітаю вас з днем 8 Березня – святом краси, гармонії і любові! Це красиве свято на початку весни приходить до нас, коли все оживає, розквітає, проростає новими надіями і сподіваннями.