ПО АВТОГРАФ ДО МІСТЕРА ІКС

Його баритон, яскрава зовнішність і високий зріст обумовили театральне амплуа – «герой». Стрімкій кар’єрі оперного співака передували навчання в Одеській консерваторії, Богуславському гуманітарному коледжі, Смілянській школі мистецтв і, власне, походження з музичної династії. В’ячеслав Хавренок навідався в гімназію, де не лише отримав освіту, а й пройшов свій найперший етап становлення як особистість, співак і музикант.


Дитячі пустощі з вогнем призвели до пожежі

Вчора о 16.25 в селі Березняки у приватному домоволодінні на вулиці Партизанській виникла пожежа в надвірній споруді.


У Ротмістрівці виділено земельні ділянки воїнам АТО

Голова районної ради Латенко В.М. побував в Ротмістрівській сільській раді, де за його сприяння в адмінмежах ради виділено земельні ділянки воїнам антитерористичної операції.


За ініціативи психолого-медико-педагогічної комісії на базі дитсадка №19 проведено семінар-практикум для батьків «Разом долаємо труднощі»

Мова – найважливіший засіб людського спілкування, безцінне духовне багатство. Опанування рідною мовою починається з раннього віку в сім’ї, серед батьків і рідних людей, а вдосконалення її триває у дошкільному закладі, школі, впродовж життя.


Безпека дитини – спокій родини.

У дошкільному навчальному закладі №57 «Берізка» відбулося урочисте відкриття Тижня безпеки дитини.


У дошкільному навчальному закладі №57 «Берізка» стартував фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

6 квітня у дошкільному навчальному закладі стартував фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я.