У РОБОТІ ЖКГ ГОЛОВНЕ ЯКІСТЬ І ОПЕРАТИВНІСТЬ

Цього тижня новопризначений заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр Плюта провів нараду з керівниками підприємств житлово-комунальної галузі.


Знайомтеся: перший заступник міського голови Андрій Григорович Шовкун

Шовкун Андрій Григорович народився 23 січня 1979 року в місті Ніжині, Чернігівської області.Громадянин України. Освіта вища: в 2008 році закінчив НТУУ «КПІ» за спеціальністю економіка підприємств. Отримав диплом спеціаліста з економіки. У 1998 – 2000 рр. служба в лавах Збройних Сил України. Трудова діяльність: з 2000р. по 2005р. – працював адміністратором розважального комплексу «МаксБет»; 2005-2008рр. […]


На базі РПЗ буде створено 1,5 тисячі робочих місць

Як повідомив секретар міської ради Ярослав Березань, є потенційний інвестор, який хоче відновити роботу на базі колишнього радіоприладного заводу. Він готовий викупити підприємство для виробництва металопластикових вікон, створивши 1,5 тисячі робочих місць.


Для нас Андрій – Герой і «генерал»

У школі №10 відкрили меморіальну дошку на честь бійця антитерористичної операції, випусника 1988 року Андрія Горбенка, який загинув 19 лютого на Сході України.


МЕДИКО-САНІТАРНІЙ ЧАСТИНІ І ЗАЛІЗНИЧНІЙ ЛІКАРНІ ПООБІЦЯЛИ НАДАВАТИ СУБВЕНЦІЮ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ДО КІНЦЯ РОКУ

Цього тижня в.о. міського голови Ярослав Березань на прес-конференції для місцевих ЗМІ розповів про результати поїздки до Міністерства охорони здоров’я. На зустрічі з міністром охорони здоров’я Олександром Квіташвілі були народні депутати Сергій Рудик, Олег Петренко, Ірина Сисоєнко та головний лікар міської лікарні Максим Журавель.


Молоді українські вчені вдосконалили прилади для лабораторної діагностики

Молоді вчені з українських науково-дослідних інститутів створюють новітні сенсорні прилади для медичної діагностики. У циклі робіт «Нові біоаналітичні системи медичного призначення», яка представлена на Премію Президента України для молодих вчених 2015 року,