ЛИШЕ ТОЙ, КОМУ ВАЖКО ДІСТАЛОСЯ ЩАСТЯ, УМІЄ ПО-СПРАВЖНЬОМУ ЦІНУВАТИ ЙОГО

Ветеран Великої Вітчизняної війни, Почесний громадянин Сміли, кавалер двох орденів Червоної Зірки, орденів Вітчизняної війни І ступеня та «За мужність» і просто чудова, завжди усміхнена та сповнена позитиву людина – це Володимир Георгійович Годкевич, один із когорти довгожителів Сміли. 9 квітня йому виповнюється 90!


Співробітники Смілянського ДАІ затримали автокрадіїв

Зловмисники викрали автомобіль «Toyota», який було припарковано під під’їздом одного із будинків в місті Сміла.


Смілянські хортингісти знову довели свою свою майстерність. Цього разу на головних змаганнях року – чемпіонаті України з хортингу. Як завжди представники Сміли, вихованці бійцівського клубу «Легіон» є основою збірної команди Черкаської області. Позмагатися найсильніші цього разу зібралися в Києві.


Рятівна соломинка для самотніх стареньких

Колектив Ротмістрівського будинку-інтернату для громадян похилого віку посів третє місце в конкурсі «Колективний договір – основа співпраці», який раз на два роки проводить президія Черкаської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери.


Смілянський волонтер Віктор Овчаренко ініціював створення військово-навчального центру з тактичної медицини

У перший день, 3 квітня, у сесійній залі Будинку рад інструктори із загону спеціального призначення «Білі берети» провели тренінг для медиків, працівників управління цивільного захисту, міліції,


Звернення до смілян

Шановні сміляни, я дякую усім небайдужим, хто відгукнувся на моє звернення та взяв участь у міському віче, яке відбулося минулої суботи. Я з гордістю хочу сповістити громаду, що велика кількість мешканців досить активно долучилася до обговорення проблематики медичної галузі нашого міста.


Вітання зі світлим святом Великодня