Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у дитсадку

Нещодавно в ДНЗ «Ромашка» проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності з метою профілактичної роботи з дітьми та їх батьками


Інформація щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та стану оплати за житлово-комунальні послуги

Процес підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги зачіпає інтереси як пересічних громадян, так і кожне підприємство галузі.


Отримав спадщину – задекларуй доходи!

Особами, відповідальними за сплату (перерахування) податку до бюджету, є спадкоємці, які отримали спадщину.


Уманські депутати нарахували дендропарку «Софіївка» близько мільйона гривень земельного податку

У лещата сучасного податкового законодавства потрапив колектив Національного дендрологічного парку «Софіївка». Депутати Уманської міської ради вирішили, що в цій установі грошей кури не клюють і «порадували» нововведенням – з січня 2015 року сплачувати за землю, на якій розміщено дендропарк.


У шашки грають найменші

За багаторічною традицією у дитсадку «Чипполіно» відбувся весняний шашковий турнір. У березні у старших і середніх групах пройшли відбіркові змагання, за результатами яких були визначені учасники турніру. У першості взяли участь 14 вихованців.


ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ГІМНАЗІЇ: НЕХАЙ ТЕОРІЯ ЗАЛИШИТЬСЯ ТЕОРІЄЮ

Сьогодні в гімназії відбувся День цивільного захисту, під час якого було проведено комплексне об’єктове тренування. За сигналом тривоги колектив здійснив евакуацію з приміщення. Старшокласниці продемонстрували навички надання першої допомоги.