«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

У нашій школі пройшли спортивні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Взяли участь у змаганнях родини Сироїдів, Серпенінових та Січкаренків.


Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 по 30 квітня в місті проходитиме Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх спільна – турбота», головною метою якого є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку.


«Ураган» – переможець dідкритого чемпіонату м. Сміла з волейболу

28 березня у спортивному залі школи № 3 – колегіум відбулося урочисте закриття та нагородження переможців Відкритого чемпіонату м.Сміла з волейболу, який проводиться третій рік поспіль за ініціативи та сприяння відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту й став вже традиційним.


«Молода гвардія» відкрила свої дружні двері!

Весна завжди символізувала початок чогось нового, сплеск життєвої енергії та творчості. Тож не дивно, що саме з початком весни співпав початок ІІ тематичної зміни в державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» з 9 по 29 березня 2015 року.


“Наш дім” хоче змінити тарифи

СКП “Наш дім” має намір змінити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Детально про тарифи конкретно по кожному будинку читайте в сьогоднішньому номері газети “Сміла”


У Смілі та районі хворіють на грип

У березні (10-13-й тижні) по м.Сміла на ГРВІ захворіло 1453 особи, з них дітей до 17 років 1181 (81,3%).