Ексдиректор держпідприємства на Черкащині продавав першокласну пшеницю як неліквідну

Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора держпідприємства на Черкащині за фактами розтрати майна


Рятувальники нагадали мешканцям Балаклеї про те, як обігріватися безпечно

З метою запобігання пожеж у житловому секторі співробітники Черкаського районного управління ДСНС, 4 березня провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців села Балаклея Черкаського району.


Рятувальники завітали на “Урок безпеки” до першачків

Під час чергової зустрічі із школярами однієї із шкіл Черкаського району, співробітники Головного управління ДСНС, в інтерактивній формі розповіли про важливі правила безпеки життя.


За тиждень правоохоронці зупинили 9 нетверезих водіїв

Цієї ночі, патрулюючи на вулиці Руставі у Черкасах, патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Transporter, водій якого порушив ПДР та комендантську годину.


За тиждень вірусні інфенкції підхопили понад шість з половиною тисяч черкащан

У Черкаській області за тиждень на ГРВІ та COVID-19 захворіли 6 647 осіб , із них 3 439 (51,7%). Показник захворюваності на 25% вище епідемічного порога, розрахованого для області.


У центрі Сміли поліцейські охорони провели інформаційну зустріч

У вихідні працівники Управління поліції охорони в Черкаській області інформували населення та представників бізнесу Сміли у щодо охорони майна та власної безпеки.


Рятувальники ліквідували пожежу в гаражі

4 березня на вулиці Анатолія Лупиноса у Черкасах виникла пожежа металевого гаража.


Ірина Слободян – із бронзою міжнародних велозмагань

Міжнародні змагання Kizilalan MTB CUP C2 2024 відбулися в лютому в Анталії (Туреччина). Участь у стартах узяла черкащанка Ірина Слободян.


У Смілі нині проживає 6479 ВПО

У Черкаській РВА провели апаратну нарадуіз заступниками голови, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації підбили підсумки роботи за два місяці 2024 року