Перед судом постане підприємець за невиконання службових обов’язків

Слідчі довели, що 69-річний чоловік не виконав своїх обовʼязків у частині контролю у ході капітального ремонту будинку культури в селі Дмитрушки Уманського району.


На Черкащині на базі прокуратур відбулися координаційні наради з правоохоронці

Координаційна діяльність – один із найважливіших напрямів роботи органів прокуратури усіх рівнів. А в умовах повномасштабної війни значення цього механізму підвищилося у рази.


Водій збив пішохода, поліція відкрила кримінальне провадження

Внаслідок ДТП 57-річна жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події.


В області триває моніторинг закупівель робочою групою «Прозорість і підзвітність»

В області триває моніторинг публічних закупівель робочою групою «Прозорість і підзвітність». Так, із 22 по 29 лютого на Черкащині у статусі «подання пропозицій» перебуває 116 тендерних пропозицій


В Україні створять центри підтримки студентів: один із них в Черкаській області

До пілотного проєкту долучилися Уманський державний педагогічний університет ім. Тичини, Криворізький державний педагогічний університет, Кам’янець-Подільський державний інститут


ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З СТАРШОКЛАСНИКАМИ «ХОЧЕШ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ – ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР»

29 лютого на базі Смілянської школи №11 відбулася зустріч одинадцятикласників з представниками вищих військових навчальних закладів України.


Міграційники допомогли подружжю оформити термінові закордонні паспорти

Подружжя уманчан звернулося до Уманського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС за оформленням закордонних паспортів у терміновому порядку.


У перший день весни українським захисникам передали новий пікап

У перший день весни ще один новенький пікап для Збройних Сил України. Авто допомагатиме виконувати бойові завдання бійцям 110 окремої механізованої бригади


Поліцейські викрили смілянина, який ошукав пенсіонерку на 55 тисяч гривень

Молодик ошукав жительку Миколаєва на 55 тисяч гривень. Він представився працівником служби безпеки банку та сказав, що картку заблоковано. Правоохоронці повідомили аферисту про підозру.