У РОТМІСТРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛА СТОРІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ Євдокія Бондаренко

Сьогодні свій 100-річний ювілей святкує мешканка с. Ковалиха БОНДАРЕНКО Євдокія Степанівна.


Іноземцю доведеться примусово поїхати додому

35-річний громадянин Ізраїлю вже 2,5 роки перебував в Україні. Останнім часом проживав на Хмельниччині, але відвідавши Умань, побував не тільки на святому місці брацлавського хасидизму


Водій на підпитку мало не спричинив масштабне ДТП

Сьогодні, близько 6-ї години, патрульні отримали повідомлення на службовий планшет про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Козацька у Черкасах.


Правоохоронці нагадують, як не стати жертвою «карткових» шахраїв

Псевдобанкіри телефонують громадянам і під різними приводами виманюють персональні дані та дані банківських карток начебто для їх захисту.


Смілянські студенти стали призерами змагань з волейболу

У спортивній залі Черкаського політехнічного фахового коледжу відбулися змагання з волейболу серед дівчат за програмою Спортивних ігор Черкаської області.


В області активно триває робота щодо запобігання пожеж сухої рослинності

Співробітники ДСНС Черкащини активізовують роботу у напрямку запобігання пожеж у природних екосистемах. Профілактичні відпрацювання населених пунктів, рятувальники наразі проводять у кожному районі області.


Водний патруль продовжує виявляти осіб, які незаконно ловлять рибу

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Поліцейські затримали чоловіків, які з пістолетом увірвалися до магазину

За розбій, вчинений в умовах воєнного стану підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.


11 років позбавлення волі – апеляційний суд залишив без змін вирок, яким засуджено жителя Черкас

Прокурори Черкаської обласної прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції законність вироку суду щодо місцевого жителя.


Учасниця із Черкаської області стала суперфіналісткою проєкту ЮНІСЕФ та Євгена Клопотенка “Граїмо”

Чотирнадцять підлітків з дев’яти міст України зустрілися у Києві, щоб позмагатися у першому півфіналі гри з популяризації здорового харчування “Граїмо”, створеної в рамках спільного проєкту