Мобілізація, посівна та ВПО: у Черкаській РВА провели координаційну нараду

У Черкаській РВА розпочали тиждень координаційною нарадою за участі керівників структурних підрозділів Черкаської районної державної адміністрації.


Юна смілянка стала учасницею патріотичного туристичного змагання імені Василя Чучупаки

Учениця 10-Ф класу школи №7 Анастасія Кулинич взяла участь у патріотичному туристичному змаганні імені Василя Чучупаки, що проходило у Холодному Яру.


Увага: 15 березня у Смілі проводитимуть реєстрацію ВПО для отримання грошової допомоги

У Смілі проведують реєстрацію на грошову допомогу переселенцям від УВКБ ООН, також надають безкоштовну юридичну допомогу. Грошову допомогу можна отримати, якщо:


У 61-річного чоловіка вдома знайшли гранату

Речові докази направили на дослідження у Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами


Секретар ВЛК сплатить штраф в 10 разів більше, отриманого хабаря

За публічного обвинувачення прокурорів Уманської прокуратури суд визнав винним секретаря військово-лікарської комісії одного із лікувальних закладів Жашкова у службовому підробленні


Поліцейські охорони повернули додому чоловіка похилого віку, який блукав містом

Його відшукали вночі, близько другої години, та повернули рідним за адресою проживання цілим та неушкодженим.


За тиждень на Черкащині на грип та ГРВІ захворіли понад 6 тисяч осіб

У Черкаській області за попередній тиждень, з 3 по 10 березня 2024 року, в області захворіли 6 225 осіб на ГРВІ, включно з COVID-19. Із них 3 210 – діти.


Рибалка-порушник завдав шкоди на понад 220 тисяч гривень

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники екологічної інспекції проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Через нетверезого водія перекинувся автомобіль: двоє пасажирів травмувалися

В аварії травмувалися двоє пасажирів, їх доставили до лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали розслідування й наразі встановлюють всі обставини події.


Понад 6 років за ґратами проведе 27-річний чоловік, який продавав наркотики

За публічного обвинувачення прокурорів Канівського відділу Смілянської прокуратури суд визнав винним 27-річного жителя Канева у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу.