Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році! Доєднуйтеся: індекс передплати 40805

.Черговий номер газети “СМІЛА” за 27 березня : в Україні буде новий вид субсидії, без яких документів не можна водити авто, новни Сміли і Смілянщини, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Недотримання правил дорожнього руху призводить до ДТП

Учора, близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Дахнівська у Черкасах за участі автомобілів Renault, ВАЗ та Opel.


Україна розширила інструменти захисту авторських прав в Інтернет-просторі

Наша країна приєдналась до платформи WIPO ALERT для протидії роботі вебсайтів, на яких порушуються права інтелектуальної власності.


Перевищення швидкості – одна із головних причин дорожньо-транспортних пригод

Перевищення встановленої швидкості є однією з найбільш поширених причин дорожньо-транспортних пригод. Вкрай необхідно обирати безпечну швидкість руху автомобіля.


Від початку дії програми «Власна справа» 290 черкащан вже отримали грантові виплати

Програма з надання мікрогрантів найбільш популярна серед усіх програм проєкту «єРобота». За період дії програми на Черкащині 290 учасників уже отримали грантові виплати


Учасники НМТ дізнаються дату і місце тестування 4 травня

Учасники національного мультипредметного тесту, які складатимуть іспит під час основної сесії, дізнаються про дату та місце проходження іспиту не пізніше 4 травня.


«Діамант -2015» — Чемпіони Всеукраїнського турніру «Кубок Лобановського»

Змагання проходили протягом трьох днів, участь взяли 28 команд з різних міст України. Це один з наймасштабніших та топових турнірів.


КАСТИНГ ШОУ – ПРОГРАМИ «УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ В СМІЛІ»

21 березня у Смілянському міському будинку культури відбувся кастинг шоу-програми “Україна має талант в Смілі”, спроєктований за мотивами відомого телевізійного шоу


Смілянський борець став чемпіоном Чемпіонату «Черкаси-OPEN»

23 березня у Черкасах відбувся відкритий чемпіонат з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Черкаси-OPEN». Змагання зібрали 280 учасників з 23 міст України.


Рятувальники закликають громадян не провокувати пожеж на відкритих територіях

У Черкаському районі співробітники ДСНС проводять профілактичні бесіди із місцевими жителями, щодо заборони спалювання сухої рослинності.