На Черкащині судитимуть 4-х учасників злочинної організації, які облаштували «нарколабораторію»

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 осіб, які за попередньою змовою незаконно виготовляли, зберігали та збували психотропну речовину.


До 8 років ув’язнення загрожує директору та головному бухгалтеру, які намагалися заволодіти бюджетними коштами

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора товариства та головного бухгалтера за заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, вчиненого за змовою групою осіб, та службове підроблення.


За добу рятувальники знищили 2 вибухонебезпечні предмети

4 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Подібна Маньківської громади на території приватного домоволодіння виявлено артилерійський снаряд калібром 45 мм часів 2-ї світової війни.


ДТП зі смертельним наслідком: чоловік сів п’яним за кермо трактора

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 липня близько 14:00 години в селі Матусів, Звенигородського району.


65 років разом: Доліард і Людмила Ватруби відзначило залізне весілля.


У Черкасах завершилися спеціальні навчання

Дводенні навчання тривали як у день, так і вночі. Складались з теоретичної частини, де представники органів влади проводили інструкторсько-методичні заняття у сфері цивільного захисту.


Гуманітарні вантажі з Черкащини регулярно прямують у зону бойових дій

Гуманітарні вантажі з Черкаського району регулярно прямують туди, де тривають бойові дії. Крім того, отриману допомогу спрямовуємо потребуючим категоріям населення. Допомогають нам у цьому волонтери та небайдужі громадяни.


Інспектори праці нагадали про правове забезпечення рівних трудових прав жінок і чоловіків

В Україні жінкам і чоловікам забезпечуються рівні права та можливості у працевлаштуванні, просуванні по роботі, підвищенні кваліфікації та перепідготовці.


єОселя: з 1 серпня українці зможуть взяти іпотечний кредит за програмою під 7%

З 1 серпня збільшується кількість українців, які можуть отримати житло за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя. Подати заявку на отримання кредиту під 7% зможуть ветерани


Працівників автозаправних станцій на Черкащині застерегли від приховування нещасних випадків

Про основні вимоги з безпеки праці та соціальні гарантії офіційно працевлаштованих осіб поінформували під час інформаційного відвідування фахівці