З початку року лісівники Черкащини сплатили понад 125 млн грн

За перше півріччя 2023 року філіями ДП “Ліси України” Центрального лісового офісу до бюджетів усіх рівнів та Пенсійного фонду сплачено 260,2 млн грн податків та зборів.


У Черкаському районі виявили трьох нелегальних мігранток

Покинути Україну до кінця липня мають троє громадянок Республіки Таджикистан, яких виявили міграційники на території Черкаського району.


Лісівники Черкащини з початку року провели понад 700 рейдів та виявили порушників

За 6 місяців роботи філії Центрального лісового офісу вдвічі збільшили кількість протипожежних рейдів. Лісівники постійно проводять профілактичні та попереджувальні заходи з охорони лісів від пожеж.


Назавжди 28: Героя-земляка Сергія Журавля сміляни провели в останній путь


Захисники отримали від колективу Смілянського виконкому ще один автомобіль

Війна ще не закінчилась, тож розслаблятися зарано, потрібно гуртуватись і чимдуж допомагати захисникам, що боронять Україну в гарячих точках. Наш тил має бути надійною підтримкою.


Патрульні виявили водія, який сів за кермо у стані сп’яніння, та ще й без прав

Цієї ночі, патрулюючи вулицю Смілянська у Черкасах, патрульні помітили автомобіль Honda Dio, водій якого порушував комендантську годину та ПДР.


Жінка втратила 10 тисяч гривень оформляючи фінансову допомогу

В шахрайську схему потрапила 43-річна жителька Золотоніського району. Жінка виявила оголошення, про фінансову допомогу від держави, де вона для отримання грошової допомоги


Повідомлено про підозру церковнослужителю, який підтримував військову агресію росії

Повідомлено про підозру церковнослужителю Черкаської парафії УПЦ (МП) за фактом виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії рф проти України.


У Черкаському районі під час пожежі згоріли 2 тисячі домашніх птиць

10 липня о 01:30 у селі Орловець Городищенської територіальної громади, виникла пожежа в споруді господарського призначення для утримування птиці колишнього колгоспу


Карантин скасовано: що робити з COVID-сертифікатами та вакцинацією?

З 1 липня на території України більше не діють карантинні обмеження COVID-19. Втім, є кілька актуальних питань, пов’язаних із COVID-сертифікатами та вакцинацією.