На Черкащині зросла захворюваність на гострі кишкові інфекції

У літній період значно зростає загроза виникнення та поширення гострих кишкових інфекцій (ГКІ). З початку року в області зафіксували 829 випадків захворювань на ГКІ.


Правоохоронці Черкащини вкотре наголошують, не переходьте за посиланнями від незнайомців

Шахраї не лише телефонують, аби дізнатися персональні дані, а й розсилають шкідливі посилання в месенджери, смс, e-mail для викрадення персональних даних, карткових реквізитів


30-річному черкащанину, який пограбував чоловіка, повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру черкащанину, який вчинив грабіж в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України).


308 млн гривень вже отримали фермери на розвиток садівництва і теплиць

Майже 22 мільйони гривень виплатили ще 4 агропідприємствам у рамках урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу єРобота.


Стало відомо, яка нині врожайність культур у Черкаському районі

У сільськогосподарських підприємствах Черкаського району розпочалися жниво-збиральні роботи.


Зручна статистика для громадян та влади: триває тестування нового портал Держстату

Триває цифровізація Держстату, щоб кожен українець мав доступ до якісних даних. Запущено закритий бета-тест нового порталу. У тестуванні беруть участь представники бізнесу, громадськості та державних органів.


На Звенигородщині піротехніки знищили частину крилатої ракети

Під час однієї із крайніх тривог на території області зафіксовано падіння уламків збитої крилатої ракети. Унаслідок цього пошкоджено покрівлі двох будинків і електромережу.


Позачергова сесія Смілянської міської ради

6 липня відбулася позачергова 65 сесія Смілянської міської ради. Терміновість сесії була обумовлена необхідністю внесення змін до Програми підтримки регіонів, найбільш постраждалих


Рибалка-порушник постане перед судом

За процесуального керівництва Звенигородської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Звенигородка, який у період нересту займався незаконним рибним промислом


Черкащина вже жнивує

По всіх категоріях господарств області до збирання заплановано 625 тис. га зернових культур.