Поліцейські викрили шахрая, який продавав неіснуючі товари

45-річний фігурант ошукував громадян у соціальних мережах та на онлайн-платформах для продажу. Чоловік продавав батут та басейн за нижчою ціною, умовою була передоплата.


Смілян запрошують до участі у програмі Ukraine Rebuilding Task Force

«Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з Visionest Insitute (Естонія) проводять набір на освітню програму Ukraine Rebuilding Task Force.


11 років за ґратами проведе житель Черкащини, який вбив кума ножем

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської прокуратури засуджено жителя Черкаського району за вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).


Сміляни мають нагоду долучитися до освітньої програми європейського рівня

«Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з Visionest Insitute (Естонія) проводять набір на освітню програму Export Consultants Mastery.


Повірка лічильників води. Коментує «ВодГео»


Двох працівників черкаської митниці затримали під час отримання хабара

Повідомлено про підозру двом працівникам Черкаської митниці за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).


Диверсант на Черкащині


Героя-земляка Геннадія Тарасова сміляни провели в останній путь


На відкритих територіях сталися дві пожежі

Перший випадок стався у селі Кочубіївка Паланської громади, де на відкритій території пожежа знищила понад 200 метрів квадратних сухої трави та очерету.


Черкаські ТОРівці знайшли та повернули додому дитину, яку розшукувала мати

Днями патрульні отримали повідомлення про те, що зникла дівчинка. На лінію 102 зателефонувала стурбована мати та повідомила, що зникла її 14-річна донька. Остання пішла з дому після конфлікту з матір’ю.