Слідчі поліції Черкащини встановлюють обставини ДТП, в якій загинув пішохід

Автопригода сталася 21 липня близько 03:15 години на 127 км автодороги «Київ-Знам’янка», поблизу села Пішки.


На трасі не розминулися дві автівки: 4 постраждалих

Автопригода сталась на трасі Умань-Гродзеве. Диспетчеру о 10:30 повідомили, що внаслідок зіткнення двох машин постраждали 4 особи, серед яких є дитина.


Уманчанин влаштував DDoS-атаки на сервери держустанов Азербайджану

В рамках виконання запиту на надання міжнародної правової допомоги працівники кіберполіціі спільно зі слідчими СУ ГУНП за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області


У дитячому будинку-інтернаті провели цікавий захід, присвячений черепашці

У рамках проєкту “Рука допомоги” та відповідно до плану щодо літнього оздоровлення продовжується активна співпраця з містом.


За кошти, зібрані на травневому ярмарку, сміляни закривають потреби захисників

На прохання військових смілян із окремого стрілецького батальйону придбали автомобільні шини, моторне масло та фільтри для позашляховика.


Понад три сотні жителів області задекларували торік мільйонні статки

311 черкащан задекларували отримані за попередній рік доходи у понад мільйон гривень. Загальна сума доходів, отриманих такими громадянами, складає 1 390,7 млн гривень.


На Черкащині 14 новобранців склали Присягу працівника поліції

У цей складний для всієї країни час мужні та сміливі юнаки та дівчата обрали для себе шлях українського правоохоронця, і встали до строю, аби стати міцною опорою та захистом


У Смілянському дитячому будинку-інтернаті з’явився новий помічник

Кухарі Смілянського дитячого будинку-інтернату отримали завдяки благодійникам матеріальне оновлення – пристрій для очищення картоплі.


Орієнтувальники з нагородами чемпіонату України

Командний чемпіонат України серед юнаків зі спортивного орієнтування пройшов з 11 по 16 липня у селі Троянів Житомирської області.


Сміла – одне із міст, де зафіксовано найвищий рівень захворюваності на ГКІ

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, найвищі рівні захворюваності на ГКІ зафіксовані у містах Черкаси, Умань, Сміла, Канівській та Маньківській територіальних громадах.